top of page

Novice Karate Group (ages 8 & up)

公開·50名のメンバー

Singur In Fata Dragostei De Aureliu Busuioc Film 12


Singur in fata dragostei de Aureliu Busuioc film 12
Singur in fata dragostei este un roman scris de Aureliu Busuioc, publicat pentru prima data in 1966. Romanul este o poveste de dragoste si de razboi, care se desfasoara in timpul celui de-al doilea razboi mondial, in Basarabia ocupata de sovietici. Protagonistul este Radu Negrescu, un tanar profesor de matematica, care se indragosteste de Viorica, o frantuzoaica refugiata in satul sau natal. Relatia lor este plina de obstacole si pericole, din cauza situatiei politice si sociale, dar si a caracterelor diferite ale celor doi.


Romanul a fost ecranizat in 1972, sub regia lui Nicolae Corjos, cu titlul Singur in fata dragostei. Filmul a avut parte de un mare succes, fiind considerat unul dintre cele mai bune filme romanesti din perioada comunista. Filmul a fost distribuit si in strainatate, sub numele Alone in Front of Love. Rolurile principale au fost interpretate de Ion Caramitru (Radu Negrescu), Irina Petrescu (Viorica), Gheorghe Cozorici (Pablo), Ion Besoiu (brigadierul) si George Constantin (colonelul).


Download: https://urlcod.com/2w3zSt


In 2023, filmul a fost restaurat si remasterizat digital, fiind lansat pe DVD si Blu-ray, sub numele Singur in fata dragostei film 12. Acesta este al doisprezecelea film din colectia Clasicii Cinematografiei Romane, editata de Fundatia Culturala Phoenix. Filmul are o durata de 102 minute si este insotit de un documentar despre realizarea sa, precum si de un interviu cu regizorul Nicolae Corjos.


Singur in fata dragostei este un roman si un film care merita citit si vizionat, pentru ca redau cu sensibilitate si realism o pagina dramatica din istoria Romaniei, dar si o frumoasa poveste de iubire, care rezista in ciuda tuturor greutatilor.


Surse:

  • [Aureliu Busuioc - Wikipedia]  • [Aureliu Busuioc : Singur in fata dragostei - YouTube]  • [Rezumatul romanului Singur în faţa dragostei de Aureliu Busuioc]


グループについて

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page